Lately

Look of the day: Woolen

woolen
woolen5
woolen1
woolen3
woolen2
woolen6
Look of the day: Jakke: Købt i Shanghai, Cardigan: Mbym, Bluse: H&M, Nederdel: InWear, Støvler: H&M, Taske: DKNY, Armbånd: Dyrberg/Kern, Ur: Marc Jacobs

Hej piger!

Jeg ville lige vise jer mit outfit fra i torsdags, hvor jeg var tog turen til Odense. Det var frysende koldt, som I kan se, så det blev lige til et par hurtige billeder – I ved, den sædvanlige billedestorm ;-)
Men når jeg kigger alle billederne igennem, så kan jeg virkelig se, at jeg trænger til sol. Jeg går jo nærmest i ét med den hvide dør i baggrunden! Så selvom jeg holder meget af vinteren og kulden – så må solen gerne vise sig frem igen. I hvert fald så kan jeg få lidt af den brune solskins farve. Jeg føler mig simpelthen så bleg! Derudover fik billederne mig til at grine. En sød ven fortalte mig forleden, da vi faldt i snak over bloggen. “Sidder du bare og kigger på billeder af dig selv? Er det ikke lidt egoistisk?” Og jeg må jo give ham lidt ret i det ;-) Ha ha…
Altså sådan er det jo, at være blogger. Man sidder jo bare og kigger på billeder af sig selv eller billeder man selv har taget. Det virker ret egoistisk, men jeg synes bare at det er noget så hyggeligt at kigge billederne igennem. Specielt mine outfits billeder. Der er altid nogle billeder, hvor jeg enten har lukkede øjne eller bryder ud i et voldsomt grin. Det kan være, at jeg snart deler ud af billederne, så kan I også få et grin med på vejen ;-) Er der stemning for dette?

Jeg er lige kommet hjem omme fra min søster. Jeg har været legemoster hele dagen for min niece, så jeg er ret træt og vil have mig et bad!

Vi ses i morgen <3

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately