BOOKS: Mig før dig

Nails: Yves Rocher

IMG_1171X

Som lovede, så kommer testen af Yves Rochers neglelak Aubergine. Jeg er ret begejstret for lakken, da den fine blommefarve passer godt til denne tid på året. Altså hvis man ser bort fra mine ultra tørre og blege hænder ;-) Derudover har lakken den perfekte konsistens og ligger sig ret fint op neglene, uden at være overflødig. Faktisk har jeg kun lagt et enkelt lag, da lakken var dækkende nok. Om det så er pga. farven, som er meget mørk eller om det er selve den fyldig konsistens, det tør ikke siges. Men Aubergine lakken kan varmt anbefales!

Desværre har neglelakken fået så stor en succes, at den er midlertidig udsolgt, men jeg skal nok give besked, når den er kommet på lager igen. <3

IMG_1194X

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOOKS: Mig før dig