Got a favorite?

RECIPE: Breakfast smoothie

smoothie grød

Der hersker vist ingen tvivl om at jeg elsker morgenmad! Se bare HER, HER og HER. Så meget endda, at jeg drømmer om morgenmad. Jeg elsker at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad, så jeg kan føle mig mæt og tilfreds fra morgenen af, så ved man jo ligesom at dagen starter godt. Og at resten af dagen sikkert bliver lige så god. For mig, handler det om at finde morgenmads opskrifter, der kan give mig en god mætheds fornemmelse og som giver mig en variation af sunde retter. Det må man sige at ovenstående ret har formået at opfylde!
Til de af jer, der følger mig på Instagram, har I sikkert allerede set denne ret før. Smoothie grøden var nemlig min lørdags morgenmad, inden den stod på med familie tid resten af dagen.

Det er faktisk en nem morgenmad, som tager under 10 min at lave. Så den kan sagtens laves på en alm. hverdag, så længe man har de vigtigste ingredienser. Retten består af en tyk smoothie, som hældes i en skål, pyntet med æble, hakket mandler og kokos. Jeg har lavet min smoothie en smule syrlig, da både æble og kokos giver mig den søde smag, så det giver en god kontrast til hinanden. Man kan selvfølgelig varierer, om man er til en mere sød eller syrlig smoothie, alt efter hvilken smag man ønsker.

smoothiegrød2

Du skal bruge:

Smoothie:
1 håndfuld brombær
½ moden banan
1 dl æblemost
1 tsk honning
1 spsk olie (røres i tilsidst)

Tilbehør:
1 æble
10 hakkede mandler
1 tsk kokosmel

Blend alle ingredienserne til en cremet og fyldig masse. Smag til med honning og rør olien i tilsidst. Hæld smoothien i en skål og tilsæt revet æble, mandler og drys med kokosmel. Velbekomme :-)

smoothiegrød3

12 kommentarer

 • Emma Kirk

  Mums det ser lækkert ud. Jeg har tilsat lidt yoghurt, men den bliver ikke lige så mørk, som din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kirk

  Mums det ser lækkert ud. Jeg har tilsat lidt yoghurt, men den bliver ikke lige så mørk, som din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Total overskuds søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Total overskuds søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Kirk

  Mums det ser lækkert ud. Jeg har tilsat lidt yoghurt, men den bliver ikke lige så mørk, som din?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Når man bruger sødmælksprodukter i smoothies, så vil farven ændre sig lidt. Smagen vil dog kun blive en anelse mere cremet. Jeg må vist prøve at bruge yoghurt næste gang ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Total overskuds søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Når man bruger sødmælksprodukter i smoothies, så vil farven ændre sig lidt. Smagen vil dog kun blive en anelse mere cremet. Jeg må vist prøve at bruge yoghurt næste gang ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Når man bruger sødmælksprodukter i smoothies, så vil farven ændre sig lidt. Smagen vil dog kun blive en anelse mere cremet. Jeg må vist prøve at bruge yoghurt næste gang ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  En rar søndag med lidt overskud ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  En rar søndag med lidt overskud ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Got a favorite?