A YEAR AGO: Februar

RECIPE: Cosmopolitan

IMG_0963XX
valetine3
IMG_0933

Der er vist ingen tvivl om at jeg kan lide rosa farver og rød? ;-) Hvilket også gælder drinks og søde sager. Som en tidligere erfaren bartender lærer man diverse opskrifter på de lækre og friske drinks. Personligt holder jeg meget af cosmopolitan, strawberry daiquiri og en outsider som lemon og gin ;-) Faktisk er jeg kun drinks typen, når jeg selv holder fest eller bliver inviteret til tøse tam tam. Men hvor er det egentlig synd. For det kræver ikke mange ingredienser eller en lang arbejdstid på at lave et par drinks, som kan imponerer både gæsterne og løfter feststemningen.
Temaet er en anelse lyserød, da drinksene hænger sammen med Valentins dagen.

I aften skal jeg nemlig i min pigeloge – Vinklubben. Vinklubben består af 6 veninder, hvor vi ca. hver 2. måned besøger hinanden og er vært for 3 retters middag og tilhørerende vin/drinks. Det er ganske hyggeligt og det er altid spændende at blive inspireret af stil og temaer. Og så er det en rar måde at se sine veninder på, end det almindelig hverdagsbesøg. Så nu glæder jeg mig til en ret lækker lørdag aften i det mexikanske stil. ;-)

Du skal bruge:

4 cl Citrus Vodka
2 cl Cointreau
5 cl Tranebærjuice
Saften fra 1 lime

Bland alle ingredienserne i en shaker. Ryst den, indtil du kan se brusen poppe frem.
Hæld drinken i cocktailglas og server evt. med en skive lime eller små hindbær.

God fest!

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: Februar