Giveaway: Vinderne af Chubby Stick

A little brown bag

IMG_2361X
IMG_2350X
IMG_2363XX
IMG_2336XX
IMG_2352X
brown bag

Jeg har længe gået og ledt efter en lille fin clutch, til både min telefon og diverse kort. Jeg har aldrig brugt mig om at slæbe store tasker med, når jeg går i byen og fester. Det er faktisk ret upraktisk at have en stor taske under armen og især hvis man er en dansemus som mig. Så da jeg så denne lille fine taske, måtte jeg altså eje den!

Tasken er fra Det lille læderi, hvor de specialiserer sig indenfor naturlæder og kernelæder. De laver alt lige fra iphone tasker til bælter og puder. Det er faktisk ret så hyggeligt at kigge deres webshop igennem, især for sådan en som mig, som er ganske glad for læder. Så I kan nok forstå, at jeg er meget glad for min lille nye iphone clutch – der er nemlig lige plads til det aller vigtigste. Jeg kan specielt lide deres enkelthed og at læderet bliver fremhævet på naturlig vis.

Desuden fik jeg en lille bøtte læderfedt og en vejledning til hvordan produktet virker, hvilket læder tasken er lavet af og generelle praktiske oplysninger. Så jeg er stor fan af Det lille læderi og det er nok ikke sidste gang at jeg slår et smut forbi :-)

Det lille læderi – det lyder ret hyggeligt, ikke?

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Vinderne af Chubby Stick