LOOK OF THE DAY: Lady in red

Lately

IMG_4640
har jeg modtaget søde breve. Jeg elsker at modtage søde hilsner…

961747_10152818157691314_586534821_n
har nydt at forårs garderoben er fundet frem..

11104176_10152818157396314_1566783626_n
har været på date med en sød én…

IMG_4586X
har jeg drukket en sund og protein-rig smoothie…

Små rarheder fra en dejlig uge, som har været et miks af travlhed, solskin og ikke mindst en miniferie til København.. Og nå ja, så er der jo nogen, der har fået påskeferie ;-)

Denne uge har nok lært mig, at passe lidt bedre på mig selv. Jeg har haft nogle lange og travle dage, så det var virkelig tiltrængt med ferie. Og så var det jo ganske passende, at tage et smut til København, som har passet så godt på mig. Jeg har fået lov til at sove længe (hvilket er yderst anderledes ifht. min søvn rytme) og så har jeg fået lov til at slappe af og dertil nydt det dejlige selskab..
Dog kan jeg mærke at sommertiden forvirrer mig lidt. Jeg føler en træthed og ikke mindst at tiden går alt for stærkt til mit tempo. Måske er ferien bare kommet lidt bag på mig og jeg skal nok bare lige tackle det, på min helt egen måde.. :-)

Næste uge bliver forhåbentlig mindre hektisk.. Jeg har selvfølgelig nogle planer i ferien, men samtidig har jeg gjort plads til en masse spontane planer, for det er nu alligevel det, der kan overraske mig mest. Jeg elsker at finde på nye ting at lave og det er der jo rig mulighed for i den kommende uge.

Jeg vil nyde den sidste dag i København :-)

Jeg håber at I har haft en dejlig uge og at der venter jer en ny og skøn uge <3

Hov.. Jeg har forresten fundet en vinder i konkurrencen om et gavekort til Kuperman.. I kan se vinderen ovre på bloggens facebook side..

12 kommentarer

 • MARIA

  Altid så positiv. Man kan jo ikke blive andet end glad, når man klikker ind på din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MARIA

  Altid så positiv. Man kan jo ikke blive andet end glad, når man klikker ind på din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Rigtig god uge til dig søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Rigtig god uge til dig søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MARIA

  Altid så positiv. Man kan jo ikke blive andet end glad, når man klikker ind på din blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak <3 Jeg prøver at være positiv. Motivationen kommer jo fra alle mine søde læsere ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni P

  Rigtig god uge til dig søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3 Jeg prøver at være positiv. Motivationen kommer jo fra alle mine søde læsere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3 Jeg prøver at være positiv. Motivationen kommer jo fra alle mine søde læsere ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak oTakTak og i lige måde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak oTakTak og i lige måde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Lady in red