W.E.E.K.E.N.D

LOOK OF THE DAY: Oh leo indoor

xxx
look
look1
look2
Look of the day: Cardigan: Second Female, Kjole: Asos, Bælte: Depech, Støvler: H&M, Clutch: Asos, Ur: Pilgrim

Det er en rar lørdag morgen. Ganske vidst, er jeg en anelse træt, da min indre vækkeur ikke kan finde ud af at det er weekend. Jeg sidder med et smil på læben og glæder mig til en dejlig lørdag med brunchdate, shopping og senere barnepige for en sød niece.
Outfittet er forresten fra i onsdags, hvor jeg havde en dinnerdate med min mor og søster.. Og da jeg uheldigvis havde glemt kameraet derhjemme, så blev billederne lige taget med min iphone. Som i øvrigt er taget hjemme hos min søster, foran deres misundelsesværdig murstens væg. Kjolen er desværre udsolgt fra Asos’ webshop, men jeg håber på at den kommer tilbage på lager. Jeg er meget glad for den – jeg er vist generelt meget glad for leopard print. Men jeg synes at outfittet var passende til en almindelig onsdag aften, tilsat højhælede støvler og en simpel clutch.

Jeg vil smutte afsted nu. Kan I have en rar lørdag <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W.E.E.K.E.N.D