LOOK OF THE DAY: Spring feeling

NAILS: Midnight green

nails - midnight green
IMG_2080X

Hep hey! Det er fredag og der er allerede blevet taget hul på weekenden med årets første is – en meget vigtig detalje, for en sukkermås som jeg. Men samtidig er det nu også en rar start på weekenden ;-) Weekenden, som bla. byder på hygge med veninderne, arbejde, kvalitetstid med niecen og ellers bare hvile et lidt belastet hofte. (Så, nu stopper jeg altså med at pive!)
Og så har jeg vist et hængeparti med at få svaret tilbage på alle jeres søde kommentarer. (Ahem..) Jeg lover at svare på dem hurtigst muligt – men tak fordi I hænger ved ;-)

Men hvilken måde at starte weekenden ud med et lille fint og ganske simpelt negletip! Måske til dem, der skal i byen i weekenden eller til dem, der mangler lidt kreativitet til hverdagsneglene.

Jeg har valgt at bruge Midnight Green fra Appeal4. Den flotte flaskegrønne farve tegner sig godt til det kolde forårsvejr og kan spice et hvert outfit.
Med denne lak undgår du også vrøvl med parabener og formaldehyd, så du kan med god samvittighed bruge lakkerne fra Appeal4. Jeg har faktisk kunne nøjes med at lægge et enkelt lag, da neglelakken er dækkende nok i sig selv. Lad det tørre. Derefter har jeg brugt en hvid Art Liner fra Depend, hvor jeg har lagt to “striper” lodret og derefter vandret. Lad det tørre. Tilsidst kan du slutte af med en god overlak, til at hærde neglelakkens holdbarhed.

God weekend søde mennesker!

IMG_2071

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Spring feeling