Look of the day: Fleur de jour

NAILS: Ready for spring

IMG_2005X
IMG_1972X
IMG_1984X

Som nævnt tidligere, så fik jeg foræret 3 mægtig pæne negelakker fra Luxbeuaty.. Og jeg knuselsker dem allerede. For til trods for indlægget igår så summer foråret stadig omkring. Så i sidste uge fik jeg lyst til at eksperimentere med nye forårsnegle. Jeg valgte at bruge den fine pudderrosa Lady Banks Rose , som har det fineste navn, hvis du spørger mig ;-) Derud har jeg brugt den mørkeblå farve Whortleberry.. Begge lakker er fra det eksklusive mærke Appeal4. Og jeg elsker kombinationen af pudder og blå sammen. Se evt. HER…

Appeal4 er et dansk produceret marked, hvor kvaliteten er i højsædet. Alle deres lakker er uden formaldehyd, toluen og parabener. Appeal4 er især kendt for deres kvalitet og så er produkterne selvfølgelig ikke testet på dyr.
Arbejdsgangen er simpel, da det kun kræver 2 forskellige farver lak og hvis man har brug for ekstra hjælp, så kan man altid benytte lidt tape.

Start med at lægge den først halvdel skævt på neglen. Jeg valgte at starte med Whortleberry. Her kan du så vælge at bruge tape til at lægge på neglen, for et finere look og give det en klar linie. Lad det tørre – faktisk er tørretiden ret hurtig med disse lakker, så man kan hurtigt få lavet negle på under 10 min. På den anden halvdel af neglen lagde jeg et lag af Lady Banks Rose og sørg for at lægge det langs den anden neglelak. Du kan evt. putte et nyt stykke tape ovenpå den mørkeblå neglelak, så du rammer mere præcist.
Lad det tørre og afslut med en god overlak.
Jeg glæder mig til at vise jer flere negle designs.. :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Fleur de jour