LOOK OF THE DAY: Oh leoh!

Details

IMG_0270x
camel down5
bracelet
IMG_0299x
IMG_0034x1
Rayban solbriller: Thiele Holstebro, Ur: Pilgirm og Calvin Klein, V-ring fra Jane Kønig og Perle-ring fra Moss Copenhagen.

Det er blevet weekend! Og det føles som om ugen er fløjet afsted. Det er den sikkert også, men jeg er nu alligevel glad for at det er weekend :-) Min weekend står på en masse madlavning. Jeg glæder mig til at prøve nye opskrifter og lad mig inspirere. Hvis det bliver en succes, så skal jeg selvfølgelig nok dele nogle af opskrifter :-) Derudover skal jeg arbejde og så skal jeg hjælpe min lillesøster med at flytte i hus. De får jo familieforøgelse, så det kræver lidt mere plads. Så jeg er sikker på, at det bliver en herlig weekend :-)

Jeg har fundet lidt detaljer fra mine outfits. Nogle gange er detaljerne de vigtigste og også dem, jeg planlægger mine outfits ud fra. :-)

Kan I have en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Oh leoh!