Lately

Livink – make a living

IMG_5067X
IMG_5056X

Jeg ved ikke med jer, men når foråret er på vej og dagene bliver lysere, så får jeg altid sådan en lyst til, at indrette min lejlighed på ny. Altså jeg skifter ikke hele stilen ud, men bare nogle små simple ting i lejligheden bliver frisket op. Såsom nye friske blomster, udskiftning af familie billeder og det nyeste – udskiftning af plakater. Det sidstnævnte er blevet en ret vigtig til for mig. For hjemme hos mig, er det ikke bare plakater, men meningsfyldte plakater med hver sin historie.

Designerne bag plakaterne er nemlig de søde damer fra Livink. Jeg var på besøg hos Livink og se deres showroom.
Pernille og Tanya, som begge er medstifter af Livink har haft deres udfordringer i livet, med både traumer fra et trafikuheld, piskesmæld, angst, ryglidelser og slidgigt. Derfor bliver jeg helt rørt nu, når jeg sidder og skriver denne historie om dem.
For de har begge valgt, at deres sygdomme ikke skal være nogen hindring, for at opnå succes her i livet. De er så søde og rare og har så meget medkærlighed for andre, at jeg følte mig helt hjemme på deres kontor.

Deres mål med Livink er, at vise andre, at man kan hvad man vil og ja det har kostet hårdt arbejde og uendelig af tid. Så trods skader og lidelser har de formået at få bygget Livink op til en kæmpe succes. Men som bedste veninder, så har der også været plads til, at hvile sig og tage en fridag, for at lade op til en ny arbejdsdag. Det er meget vigtigt for dem, at ingen bliver overbelastet og at deres helbred kommer i første række.

IMG_4646X
IMG_4440X

Livink er bosat og startet op i Holstebro. Det startede helt enkelt med få plakater og pakkeriet foregik i et baglokale, så de startede småt og senere gik det stærkt. Livink fik flere og flere forhandlere og bare på et år er Livink blevet en hurtig voksende virksomhed. Men for Pernille og Tanya er det ikke væsentligt at virksomheden kører godt, men mere at man kan glæde andre med lykke her i livet.

IMG_4896X

Derfor samarbejder Livink med bla. Gigtforeningen, hvor de er med til at hjælpe børn med gigt med både undersøgelser, forskning og sociale arrangementer, så børnene kan føle sig, som helt almindelig børn igen.
Derudover støtter Livink med Knæk Cancer foreningen. I forbindelse med Knæk Cancer Showet i 2014, producerede Livink en No hair girl plakat, hvor alt overskuddet gik til Knæk Cancer. Livink samlede 28.000 kr ind, som de stolt kunne donere til foreningen for Knæk Cancer.
Det er bare nogle af de projekter, som Livink har valgt at støtte.

Som noget nyt, er Livink blevet godkendt som et fungerende virksomhedscenter for bla. flex-jobber og arbejdsprøvning, hvilket er et stort skridt for Livink. For nu har de mulighed for at hjælpe andre, der har haft problemer med at arbejde optimalt og har været kastebold i systemet.

IMG_4494X
IMG_4475X

Foruden plakater producerer Livink også lyskæder til børn, super fine sugerør og snart kan man også købe sengetøj til både børn og voksen. Sengetøjet er “in the making” og bliver produceret i Tyrkiet. Livink vægter højt, at arbejds tilværelsen hos de forskellige producenter, er i top og at der ikke bliver lidt nogen form for arbejds lidelse eller underbetaling. Arbejdsforholdende skal være gode, lønnen skal være god og sygeforsikring til personalet. Derfor kan man med god samvittighed købe produkter, som er blevet produceret under de helt rigtige forhold.

IMG_4714X

Tænk engang, at en virksomhed, som Livink har så stort et hjerte, at man tænker på andre, før sig selv. At man selv skal have det godt, så skal andre også have det godt. Jeg er yderst imponeret!
Selv når man har sit at slås med, at man selv har lidelser og at man til tider kan have det travlt, så er det tankevækkende, at kunne have overskud til, at tænke på andre først. Det sætter tingene lidt i perspektiv, ikke?

Pigerne har fået troen på sig selv tilbage, og de har fået selvtillid nok til at kæmpe videre, på trods af de daglige udfordringer – det er klart noget, jeg vil tage til mig og føre videre ud i livet. Tænk positivt og at gøre noget godt for andre.

Kig ind i morgen, hvor DU har mulighed for at vinde en lækker goodiebag fra Livink :-)

IMG_4418X IMG_4415X

Og så fik jeg lige hilst på Tanya og Pernilles søde hunde, Holger og Conrad ;-) De er da ret søde!

12 kommentarer

 • Charlotte Bilgrav

  Inspirerende historie. Det sætter helt klart livet i perspektiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Bilgrav

  Inspirerende historie. Det sætter helt klart livet i perspektiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sloth

  Virkeligt godt skrevet.
  Min søster lider af gigt og det er hver dag en kamp, at motiviere hende.
  Jeg tror, at jeg vil få hende til at læse dette.
  Tak for god blogging :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sloth

  Virkeligt godt skrevet.
  Min søster lider af gigt og det er hver dag en kamp, at motiviere hende.
  Jeg tror, at jeg vil få hende til at læse dette.
  Tak for god blogging :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Bilgrav

  Inspirerende historie. Det sætter helt klart livet i perspektiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ja det gør det helt bestemt. Livink er meget inspirerende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sloth

  Virkeligt godt skrevet.
  Min søster lider af gigt og det er hver dag en kamp, at motiviere hende.
  Jeg tror, at jeg vil få hende til at læse dette.
  Tak for god blogging :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Det er jeg glad for at høre. Jeg håber at din søster har det godt. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja det gør det helt bestemt. Livink er meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja det gør det helt bestemt. Livink er meget inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er jeg glad for at høre. Jeg håber at din søster har det godt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det er jeg glad for at høre. Jeg håber at din søster har det godt. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately