F.R.I.D.A.Y

LOOK OF THE DAY: Black & BLUE

IMG_4986x
IMG_4960X
IMG_5019X
IMG_4942X
Collage
IMG_4990X
IMG_4973X
Look of the day: Læderjakke: Bruuns Bazaar, (lignende HER) Skjorte: MBYM, (lignende HER) Jeans: Dr. Denim, (lignende HER) Støvler: H&M, Ray Bans: Thiele Holstebro, Halskæde: Kuperman, Ur: Marc Jacobs

Jeg er sikker på, at det bliver en dejlig weekend! Og ikke mindst en dejlig lørdag. Jeg starter nemlig på nyt job i dag og jeg glæder mig. Godt nok er det kun nogle få timer, men jeg glæder mig til, at skulle starte hos Thiele. Derefter skal jeg mødes med nogle søde veninder til frokost. Faktisk prøver jeg at booke dagen så meget som muligt, for at undgå at skrive opgave ;-) Men jeg ved godt, at aftenen nok kommer til, at gå med skrivning af opgaven. Lige nu trækker den ikke ligefrem i mig og jeg kan finde 117 andre sjovere ting, at lave end at skulle sidde INDENFOR og skrive opgave. Vejret, er selvfølgelig endnu en af mine overspringshandlinger ;-)

Outfittet er forresten taget i sidste uge, hvor jeg var på vej hjem til familiemiddag hos mine forældre. Jeg skulle lige vise, hvor stolt jeg var over min nye cykelkurv. Den har haft det hårdt, efter at have stået ude i kulden hele vinteren og så trængte den til et fint makeover. Og nå ja, så kunne vi jo ligeså godt tage outfitbilleder ;-) Du kan forresten finde guiden til neglene HER.

Nå, tiden løber fra mig og jeg må hellere smutte på arbejde nu.
Rigtig god lørdag til jer <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F.R.I.D.A.Y