TESTING: Lip care

NAILS: Lady Banks Rose

IMG_4780x
IMG_4760X
IMG_4850
IMG_4849
IMG_4772x
IMG_4839

Det er blevet torsdag og tid til denne uges negle.. Jeg har valgt et mere simpelt look i denne uge, med en lille detalje. Jeg synes det er noget så fint, når man lige kan tilføje lidt glitter eller prikker til almindelig hverdags negle. Se evt. HER.
Jeg har brugt Worthelberry fra Appeal4 på neglene. Jeg har faktisk kun lagt et enkelt lag, da lakken er ret dækkende. Derefter har jeg brugt 1 almindelig hår og dyppede den ned i Lady Banks Rose fra Appeal4. Stille og roligt kan man “duppe” små prikker oven på neglelakken. Lad det tørre. Og slut af med en god overlak, for at forlænge holdbarheden. :-)

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTING: Lip care