Lately

S U M M E R M E M O R I E S – VLOG

somedayX

Forleden dag gik jeg i gemmeren, for at gøre klar til denne måneds A year ago, men så faldt jeg pludselig over nogle gamle videoer fra sidste sommer. Egentlig var det meningen, at jeg ville have strikket en video sammen til jer dengang, men jeg må have glemt det i farten.
Derfor syntes jeg at det kunne være sjovt, at samle en lille video til jer med sommer minderne fra sidste år. Derudover får I også et lille glimt af mit gamle walk-in closet.. Som heldigvis er blevet lavet om ;-)
Det er ret sjovt, at kunne tænke tilbage på en herlig sommer. Jeg mindes stadig den lange køre tur til Bornholm, hvor jeg holdte ferie med min familie. Sommer aftenerne. Cykleturene. Og ikke mindst en hulens masse outfit-skydninger. Det er for resten min søde søster, der tager billeder af mig i videoen, men hende har I jo allerede set HER og HER. ;-)
Videoen er ret amatør-agtig og jeg skal stadig lære meget mere om kameraet og dens funktioner. Men det kommer nok hen af vejen, jo mere jeg bruger det. Der er lidt rystelser og desværre har youtube forværret kvaliteten, så jeg håber at I kan bære over med det. Men vidoen afspejler meget af mig som person. Jeg er en grinebider og har næsten altid kameraet med mig, selvom min omgangskreds af og til synes det er ret pinligt! ;-)

Hvad synes I om vidoen? Og har I lyst til at se flere videoer? :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately