Got a favorite?

TESTING: Lip care

IMG_2545XA

Jeg har fået lyst til at prøve en ny føjleton af. Så vi starter i aften med TESTING f produkter. Indlæggene vil kunne findes under kategorien Testing.
Jeg bruger ofte nettet til at undersøge diverse skønhedsprodukter, især for at læse anmeldelserne, før jeg køber produkterne. Og nogle gange er det faktisk rart, at kunne høre andres meninger, altså forbrugeren selv og ikke fra en eller anden sælger. Jeg tænker tilbage på min tid, som Matas pige, hvor kunderne allerhelst ville høre om ens egne erfaringer, fremfor informationer fra en eller anden reklame.
Derfor har jeg valgt at teste produkter i alle mulige slags kategorier. Jeg vil forklare kort om hvordan jeg har testet dem, min oplevelse og så hvilket produkter der vinder i testen. Man kan vel kalde det “det gammeldags bedst i test”.

Lad mig endelig vide, hvad I synes om indlægget og om I har nogle produkter I synes jeg skal teste :-)

I dag starter vi ud med læbepomader. Jeg synes det er ret relevant, især når vi er midt i overgangen fra vinter til forår. (Okay, måske vinteren hænger her lidt endnu, da jeg vågnede op til sne i morges)
Jeg synes luften er noget så kold og tør, hvilket tørrer mine læber ind og giver lidt irritation. Faktisk har jeg egentlig ledt længe efter, en ordentlig holdbar læbepomade, som kan give fugt til læberne.

IMG_2523X

Nourishing Lip Balm fra Yves Rocher 35 kr.

Jeg testede læbe balsamen i en uge.
Efter en weekend, hvor læberne er blevet fugtet med læbestift, salt og kolde gåture, så var læberne godt tørre og lidt sprukne.Allerede om mandagen kunne jeg mærke forskel. Læbebalsamen er overraskende god og jeg må indrømme, at jeg ikke havde behov for, at bruge den de sidste par dage af test-ugen. Læbe balsamen har en smule shine i konsistensen og dufter en smule af sød honning. Til 35 kr. er læbe balsamen et rigtig godt valg og kan varmt anbefales. Bonusinfo: For hver Læbe balsam man køber fra Organic serien, støtter man op om naturen med et plantet træ.

Eight Hour Cream Lip Stick
fra Elizabeth Arden 200 kr.

Ligeledes med denne, testede jeg også læbepomaden i en uge. Læbepomaden ligger et fint lag på læberne og er ganske holdbar i flere timer. Tørretiden kan dog diskuteres om det er en fordel eller en ulempe. Jeg synes helt klart at den kan fugte læberne i lang tid, men jeg er ikke begejstret for duften af læbepomaden. Der er i hvert fald ikke nogen tvivl om, at den tilhører Eight Hour serien.

Rêve De Miel læpepomade fra NUXE 49,50 kr.

Generelt er jeg ret glad for NUXE produkterne og deres læbepleje er ingen undtagelse. Læbepomaden har en snert af duften honning og redder et hvert læbeproblem. Til mine sarte læber, kunne jeg allerede fra den første dag, mærke hvordan læbepomaden “arbejdede” på mine læber. Derudover er læbepomaden parabene-fri, hvilket er en klar fordel i fht. de andre produkter. :-)

Efter at have testet alle 3 produkter, så er jeg kommet til konklusion, at NUXE læbepomaden vinder denne test. Den er både billig til prisen, men også ret fantastisk. Og så kommer den i 2 varaianter, både på stick og i krukke.

Har I en favorit? :-)

IMG_2538X

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Got a favorite?