New in: Ray ban sunnies

A YEAR AGO: Maj

afternoonlimonade1
– drak jeg citron limonade og nød solskinnet –

hairtutorial
– lavede jeg min første hår guide til en Braided Ponytail

IMG_1285
– bloggede om sommerkjoler og en tøjkrise, imens jeg rendte rundt i bare ben

IMG_0376x
– bagte sprøde durumboller i anledningen af mors dag –

IMG_0520x
– var på barsel visit og var klædt i zebra og rødt fra top til tå –

enduelsker
– lavede en film-anmeldelse af En du elsker

Maj 2014 bød på en dejlig måned med nogle gode minder. Jeg drak limonade, bagte durumboller og var oprigtigt glad. Det er nu ikke fordi jeg går og er sur resten af tiden ;-) Men jeg kan bare huske at jeg var glad og nød tilværelsen, trods en travl måned med både arbejde og en masse planer.
Derudover bød maj måned også på en del loppemarkeder og en hel del tøjkrise. Det sidstenævnte er vist et tilbagevendende problem, da jeg føler at jeg har en tøjkrise hver dag i øjeblikket. Måske skal maj måned bare være sådan. Der er nok en sammenhæng med “overgangen” fra forår til sommer. Men nu starter juni måned lige om lidt, så mon ikke det vender ;-)

Jeg vil smutte ud og løbe en tur i det dejlige søndagsvejr. Jeg kigger ind til jer senere med ugens Lately :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Ray ban sunnies