Loppefund #1

Lately

IMG_7072X
– har holdt “Burger night” i aftes og fejrede at det var lørdag og at solen skinnede –
IMG_1612X
– glæder mig til at pynte negle med de her fine forårs farver fra Dior –

IMG_6915X
– har nydt synet af nogle af de få smukke kirsebær træer, der er tilbage på Bispebjerg Kirkegård –
IMG_6833X
– og foreviget det med billeder af dagens outfit i fredags –
pizza
– spist pizza med en sød én i fredags på FIAT –
11215881_10152897025226314_1862617523_n
– og daset den i Kongens have på en solskins dag –

Kan vi lige tage den uge en gang til? Tak!

Det har været en noget så skøn uge med masser af solskin, arbejde og en forlænget weekend i det københavnske. Faktisk synes jeg at der har været en forårsstemning hele ugen, så nu sidder jeg tilbage med et smil på læben :-)
Da jeg var i københavn fik jeg både besøgt Bispebjerg Kirkegård, hvor jeg fandt fine kirsebær træer og så fik jeg besøgt Kongens have. Begge steder var fornøjet med solskin og en masse glade mennesker. Derudover gik vi ture i de små københavnske gader og spist mig mæt i alverdens mad. Ja, faktisk har weekenden budt på en masse fed mad, som jeg egentlig ikke må spise, så jeg starter lige på en frisk igen fra i morgen tidlig. :-)

Den forekommende uge byder på blandede bolsjer. Jeg skal have finpudset en opgave, der skal afleveres på torsdag, (hvilken befrielse!) forhåbentlig teste en masse nye opskrifter, spise middag med en sød veninde, besøge min kære far i Aalborg og så har jeg et “projekt-indretning” i min lejlighed.
Jeg byder den nye uge velkommen med en masse dejlige planer <3

Har I haft en god uge? Og hvad ser I frem til i den næste uges tid? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppefund #1