T.G.I.F.

LOOK OF THE DAY: Casual friday

IMG_7720XX
IMG_7649X
IMG_7682X
IMG_7756X
IMG_7724x
LOOK OF THE DAY: Skjorte: MbyM (lignende HER), Jeans: Dr. Denim (lignende HER), Espadrillos: SixMix, Taske: Bianco

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde. Helt træt og gennemblødt af regnen. Hvornår lærer man at pakke regntøj med i tasken? Og jeg som troede at jeg var en anelse praktisk anlagt. Ahem… Måske ikke så meget praktisk, som jeg gerne ville ;-)
Uanset er jeg lidt træt af regnen for tiden. Det er en anelse trist, at det stortset regner hver dag og især når man er på cykel. Så lad os lige bede solen (og varmen) om at komme tilbage. Nu krydser jeg i hvert fald fingre for, at solen skinner igen i morgen på ugens sidste dag! ;-)

Outfittet er fra i går, hvor jeg var omme og passe min lille niece for et par timer. Outfittet er rimelig casual anlagt og i ren forglemmelse, så havde jeg glemt smykkerne derhjemme. Så et par jeans og en skjorte er nok det mest afslappede tøj jeg kunne hoppe i. Og så kunne jeg jo samtidig lige vise mine nye espadrillos, som jeg allerede er super glade for.

Må I få en dejlig lørdag <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

T.G.I.F.