A little bit of ME time

On a tuesday

IMG_8024X

Åh sikke en lettelse… Jeg er ENDELIG færdig med eksamen og opgaveskrivNing. FÆRDIG!!
Hvor er det dog herligt! Nu kan jeg endelig få lidt af mit liv tilbage.
Jeg kan endelig koncentrer mig 100 % om bloggen igen og vende tilbage til en mere almindelig arbejdsdag.

Jeg blev overrasket. For jeg er ellers ikke typen der bliver nervøs og slet ikke hvad angår eksamen. Men pludselig vågnede jeg i nat og lå helt lysvågen. Og der ramte det mig. Nervøsiteten. Jeg bestemte mig for at se diverse serie (som plejer at have en søvnig effekt på mig) men det virkede heller ikke. Så jeg stod op efter nogle timer. Tog mig et langt bad. Spiste en god og solid morgenmad. Og så kiggede jeg på uret. Der var stadig 4 timer til eksamen. Hvad nu? Min søde mor tilbød at vi kunne tage ud og spise frokost. Så gik tiden jo med det. Og det hjalp mig faktisk. For vi snakkede om alt muligt andet end eksamen. Og det lettede en del. Så det kan varmt anbefales ;-)

Eksamen gik heldigvis godt og jeg er tilfreds. Så nu vil jeg bruge resten af dagen sammen med familien og fejre at jeg er færdig. :-)

Outfittet er fra i dag, hvor jeg ligner en glad og lettet pige ;-) I får resten af outfittet i morgen.

God dag til jer og pøj pøj til alle der skal til eksamen i den nærmeste fremtid! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little bit of ME time