LOOK OF THE DAY: BLUE blue

Lately

IMG_1128x
– har finpudset neglene med pasteller. Jeg lover at der kommer en guide i denne uge –

IMG_0948x
– har bagt lækre og sunde rugvafler

IMG_0717x
– har været klædt i blåt og blåt

outfitrock
– var rå i outfittet til gårsdagens festival –

kattekilling
– besøgte det sødeste nye kuld af kattekillinger –

Okay, det har været en hurtig uge. Sådan en rigtig hurtig uge, som er fløjet afsted.
Ugen startede så godt med en masse træning og så lagde jeg mig syg i et par dage, hvor jeg slet ikke havde kræfter eller overskud til at blogge. Hvilket selvfølgelig har medført at bloggen har stået lidt stille og alle de fine indlæg, som jeg havde glædet mig til at vise jer blev forsinket. Og det plejer ikke at ligne mig. Faktisk bryder jeg mig ikke om at dagene pludselig ændrer sig. Det giver lidt rod i min orden af indlæg ;-) (Ja ja jeg ved det godt, det lyder mærkeligt! ;-) )
Resten af ugen har i den grad stået på sociale arrangementer med både søde kollegaer og veninder. Og jeg har heldigvis fået det bedre, selvom stemmen svigter lidt i dag, efter en hæsblæsende festival i går. Meeen det var vist oplevelsen værd ;-)

Denne uge håber jeg på vil blive som planlagt, måske med et par enkelte undtagelser. Men nu tager vi lige en almindelig uge på bloggen igen. Det passer mig naturligvis bedst ;-)

Resten af aftenen skal bruges på plejning af tømmermænd og lidt planlægning af en kommende ferie. :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: BLUE blue