Got a favorite?

LOOK OF THE DAY: The DOT shirt

IMG_3547x
IMG_3570
IMG_3569x
IMG_3574
LOOK OF THE DAY: Læderjakke: Bruuns Bazar, Skjorte: Selected femme, Pumps: KIOMI, Halskæde: Kuperman , Clutch: Det lille læderi, Solbriller: DIOR//Thiele Holstebro, Ring: Moss Copenhagen

Da jeg ofte får taget billeder af mine outfits til bloggen, så kan det jo ske, at jeg af og til glemmer at vise jer et outfit. Og dette er gældende for outfittet ovenover. Jeg plejer nu ellers at være ret god til ligge billederne op inden for et par dage, så de stadigvæk er “friske” og aktuelle. Men jeg må have overset dette outfit blandt de andre. Hovsa ;-)

Jeg har haft en travl dag i dag, eller sådan føles det i hvert fald. Jeg var ret uheldig i aftes og knække lidt af min tand af. Så jeg tog til tandlægen i dag og fik rettet tanden til. Derefter tog jeg på arbejde et par timer, så forbi posthuset for at hente vareprøver fra weekendens løb. Det er nu en sjældenhed, at der er en masse bloggergaver, men i den sidste måneds tid er det væltet ind med gaver. Det er dog kun 40 % af gaverne, der rent faktisk bliver vist på bloggen. Jeg vil gerne, at jeg kan stå inde for de produkter jeg viser på bloggen og at der skal være en sammenhæng mellem produkterne og bloggen. F.eks kunne jeg ikke finde på at blogge om øreringe, da jeg ikke selv har huller i ørerne. Giver det mening?

Nå, jeg vil ud og bikse noget mad i køkkenet og derefter et bad og så sofahygge resten af aftenen. :-)

12 kommentarer

 • Pernille

  Fedt outfit. Hvor er skjorten fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fedt outfit. Hvor er skjorten fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah P

  Hvordan kan du dog glemme dette outfit? Det er mega fedt! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah P

  Hvordan kan du dog glemme dette outfit? Det er mega fedt! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Fedt outfit. Hvor er skjorten fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah P

  Hvordan kan du dog glemme dette outfit? Det er mega fedt! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ha ha jeg er vist et lille glemmehoved nogle gange ;-)

   Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3 Skjorten er fra Selected Femme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3 Skjorten er fra Selected Femme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ha ha jeg er vist et lille glemmehoved nogle gange ;-)

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ha ha jeg er vist et lille glemmehoved nogle gange ;-)

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Got a favorite?