| NEW IN |

HAIR: DIAMOND oil

IMG_3756XX

IMG_3714X

Det er ingen hemmelighed, at ingen hårprodukter i verden kan genopbygge eller reparere spaltede spidser og beskadiget hår. Det er simpelthen ikke muligt – spaltede spidser vil altid forblive spaltede medmindre håret bliver klippet.
Efter en hård sommer, hvor håret er blevet udsat for solskader, tørhed, en masse klor og ikke mindst dagligdagens slidtage, så trænger mit hår til en masse pleje og genopbygning. Selvom der ikke findes en mirakelkur, så har jeg alligevel formået at finde et vidundermiddel, som fungerer fantastisk for mit hår. Tro det eller ej, men jeg føler at jeg kan mærke en kæmpe forskel efter at have brugt Redkens produkterne Diamond Oil.

Serien Diamond Oil er velegnet til slidt og skadet hår. Produkterne er baseret på Redkens eksklusive Interlock Protein Network og alsidige Shine Strong Complex systemer, som plejer og styrker håret med en sammensætning af koriander-, dodder- og abrikosolie.
Jeg er selv helt vild med serien som indeholder shampoo, conditioner, hårkur og en lækker hårolie. Jeg kan varmt anbefale jer til at prøve produkterne, hvis I ligesom jeg, har et sommerhår, der trænger til en fornyelse og en masse pleje.

IMG_3728X

IMG_3739X

Hårolien – Diamond Oil Shatterproof shine

Hårolien er genial til at blødgøre og få stresset, stridt hår til at blive skinnende glansfuldt og super medgørligt. Formlen er baseret på Redkens Shine Strong-kompleks, som gennemtrænger hvert lag af hår, således at lokkerne bliver op til tre gange stærkere med dobbelt så meget glans, samtidig med at det styrkes fra inderst til yderst. Et godt tip er at bruge olien som en natmaske, hvis du har ekstra tørt hår. Put et par dråber i håret og læg gerne et håndklæde på hovedpuden. Lad olien sidde i natten over og vask derefter olien ud næste morgen. Olien trænger igennem håret og påfører en masse næring og blødhed til håret. Derudover bruger jeg olien til at fjerne lidt af mit krusede hår og som et finish efter jeg har glattet mit hår, for at holde styr på håret og spidserne. Den er super lækker i konsistensen og så er den oveni købet fri for silikone.

Hårkuren – Diamond Oil Deep facets treatment

Hårkuren der nænsomt plejer slidt og skadet hår og gør det blødt og glansfuldt. Som en del af Redkens Diamond Oil linje bygger hårkuren på de eksklusive Interlock Protein Network og Shine Strong Complex systemer, som ved hjælp af en sammensætning af koriander-, dodder- og abrikosolie plejer og nærer håret. Brug den evt. sammen med et par dråber af hårolien, som arbejder godt sammen, til en natmaske, som du lader sidde i håret natten over. Skyl derefter masken ud af håret næste morgen.

IMG_3754X

Shampoo & Conditioner

Jeg holder meget af at mine hårprodukter er fra samme mærker, men også fra selvsamme serie.
Nu har jeg prøvet shampoo og conditioner fra Diamond Oil serien og jeg ELSKER duften af produkterne. Mit hår har fået en hel anden følelse og det er meget mere medgørligt og brugervenligt efter en omgang af Diamond Oil serien. Så nu kan håret lidt igen. Især hvis sommeren vælger at kigge forbi, så er mit hår og jeg i hvert fald klar ;-)

IMG_3708X

 

(Indlægget er udgivet i samarbejde med www.billigvoks.dk)

24 kommentarer

 • Birgitte

  Perfekt! Jeg står og mangler en ny hårkur og det kan være et virvar at finde en i blandt de mange produkter og mærker.
  Tak for tippet. Nu vil jeg også prøve Redken ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Perfekt! Jeg står og mangler en ny hårkur og det kan være et virvar at finde en i blandt de mange produkter og mærker.
  Tak for tippet. Nu vil jeg også prøve Redken ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  En god løsning til hårproblemer. Specielt olien lyder god :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  En god løsning til hårproblemer. Specielt olien lyder god :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Perfekt! Jeg står og mangler en ny hårkur og det kan være et virvar at finde en i blandt de mange produkter og mærker.
  Tak for tippet. Nu vil jeg også prøve Redken ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  En god løsning til hårproblemer. Specielt olien lyder god :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Og den er SÅ lækker. Jeg kan varmt anbefale den :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  WOW hvor er den smuk den oil. Ja faktisk er billederne smukke. Man får jo helt lyst til at købe dem nu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  WOW hvor er den smuk den oil. Ja faktisk er billederne smukke. Man får jo helt lyst til at købe dem nu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  WOW hvor er den smuk den oil. Ja faktisk er billederne smukke. Man får jo helt lyst til at købe dem nu ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ja den er virkelig smuk. Sådan en kunne man jo sagtens have til at stå fremme :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Mit hår er også ødelagt efter 2 ugers solbadning på Mallorca. Måske jeg skulle prøve samme kur som dig.
  Tak for tippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Mit hår er også ødelagt efter 2 ugers solbadning på Mallorca. Måske jeg skulle prøve samme kur som dig.
  Tak for tippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Mit hår er også ødelagt efter 2 ugers solbadning på Mallorca. Måske jeg skulle prøve samme kur som dig.
  Tak for tippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Velbekomme! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Velbekomme! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Og den er SÅ lækker. Jeg kan varmt anbefale den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Og den er SÅ lækker. Jeg kan varmt anbefale den :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja den er virkelig smuk. Sådan en kunne man jo sagtens have til at stå fremme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ja den er virkelig smuk. Sådan en kunne man jo sagtens have til at stå fremme :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Velbekomme og held og lykke med kuren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Velbekomme og held og lykke med kuren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

| NEW IN |