Lately

Instalately

instalatelyjuly
Instagram – @bloggeronheels

Selvom jeg er i sommerhus, så prøver jeg så vidt som muligt at opdatere bloggen. Dog har jeg lidt problemet med netværket her i Blåvand, men forhåbentlig løser det sig inden længe ;-) 

Ellers er jeg at finde ovre på Instagram, hvor jeg på det seneste bla. har vist billeder fra min Belgien/Frankrig tur, vist nyt tøj, hængt ud i Frankfurt og været på loppemarked. I er selvfølgelig velkommen til at følge med ovre på Instagram for flere billeder :-) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately