LOOK OF THE DAY: femme

Lately

IMG_3392
– har slappet af i sommerhus og fået læst lidt af sommer læsestakken –

11749587_10153087804971314_372178246_n
– har været svært glad for denne nemme og sunde snack –

11774733_10153087804981314_1920309191_n
– fik uventet besøg af min far, hvilket udviklede sig til en isdate, trods vejret –

IMG_3544X
– har lavet en anderledes blåbærsmoothie – find opskriften HER

11805993_10153087804986314_2121165081_n
– har brugt tid hos den lokale blomsterhandler. Wonderland for me <3 –

Hver uge kan jeg blive overrasket over hvordan ugen forløber sig. Nogle uger kan være ganske stressende og hvor jeg måske har været lidt for flittig til at booke planer. Andre uger har kalender været mere eller mindre tom for planer og så bydes de spontane planer ind.
Denne uge har rummet lidt af det hele. Ugen startede i sommerhus med min familie. Der blev slappet af, sovet lure, pjasket i poolen og spillet uendelig mange spil. Efter et par dage i sommerhuset tog jeg hjem og fik pludselig besøg af min far, som fik lyst til at besøge mig. Da jeg ikke ser min far mere end 2-3 gange om året, så var det lidt af en overraskelse. Men en god overraskelse. Dertil blev resten af weekenden brugt på en sushi date, en spontan byture med et par veninder og på loppebesøg med min mor. Så ugen har faktisk været en ganske rar en af slagsen.

I næste uge tager jeg hul på den sidste uge af min ferie. Jeg kan mægtig godt lide ferie, men samtidig glæder jeg mig faktisk også til at komme tilbage på arbejde igen. Jeg holder meget af at mine dage er struktureret og planlagte. Så det er altid lidt af en kamp i min ferie, at skulle have så meget fritid og tid til at kunne finde på en masse spontant. Men jeg er sikker på at den sidste uge bliver mægtig.
Ugen skal bla. bruges på kaffe hos en veninde, løbeture, frokostplaner med veninder, loppebesøg, et mindre interiør projekt herhjemme og endnu mere boglæsning. Plus ekstra plads til de rare spontane planer.

Må I få en dejlig søndag <3

9 kommentarer

 • Gitte

  Jeg elsker dine Lately opslag. Men jeg vil tro at det er første gang at du nævner din far. Spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg elsker dine Lately opslag. Men jeg vil tro at det er første gang at du nævner din far. Spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Jensen

  Rigtig god ferie Henriette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Jensen

  Rigtig god ferie Henriette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg elsker dine Lately opslag. Men jeg vil tro at det er første gang at du nævner din far. Spændende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak skal du have :-) Og ja min far er nok ikke så kendt her på bloggen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Jensen

  Rigtig god ferie Henriette :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have :-) Og ja min far er nok ikke så kendt her på bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have :-) Og ja min far er nok ikke så kendt her på bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: femme