LOOK OF THE DAY: Smoked BLUE

LOOK OF THE DAY: Airport casual look

IMGF
LOOK OF THE DAY: Bluse: Pieces, Nederdel: MbyM (lignende HER og HER, Espadrillos: SixMix, Halskæde: Bybiehl, Taske: Gammel

Jeg stod tidligt op i morges og tog til lufthavnen, for at flyve til Belgien. Der venter nemlig en forlænget weekend i selskab med de sødeste veninder. Jeg har selvfølgelig medbragt computeren, så bloggen kommer ikke til at stå stille ;-) Dog kan jeg være (som altid) bagud med at svare på jeres kommentarer, men jeg lover at svare på dem hurtigst muligt, altså ind imellem venindehyggen og isspisningen ;-) Ellers er I mere end velkommen til at følge mig på Instagram, for at se flere billeder af min tur. I kan følge mig på Instagram lige HER.

Jeg sidder lige i øjeblikket i Frankfurt og venter på mit fly til Belgien. Og hvad skal man fordrive tiden med? Jo! Man kan jo altid lige tage billeder af dagens outfit ;-)
Outfittet er mit “rejseoutfit”. For mig handler det om at outfittet skal være komfortabelt, især hvis jeg skal på en længere rejse. Men samtidig skal outfittet også være pænt. Jeg har prøvet at mikse det lidt op med et casual look.
Dog havde jeg glemt at lufthavnen jo er fyldt med mennesker og derfor blev det altså kun lige til et par få billeder og nogle sløret nogle af slagsen. Men I skulle da ikke snydes for et par billeder, så jeg viser dem alligevel ;-)

Må I få en dejlig fredag og ikke mindst en god start på weekenden :-)

18 kommentarer

 • Anne-Katrine

  Smuk smukkere og så dig ;-)
  God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Smuk smukkere og så dig ;-)
  God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Pragtfuldt! Håber at du får en fantastisk ferie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Pragtfuldt! Håber at du får en fantastisk ferie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Belgien er et smukt sted. Jeg har selv arbejdet for en møbelforretning dernede. Så det kan varmt anbefales. God tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Belgien er et smukt sted. Jeg har selv arbejdet for en møbelforretning dernede. Så det kan varmt anbefales. God tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Smuk smukkere og så dig ;-)
  God ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Pragtfuldt! Håber at du får en fantastisk ferie ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Belgien er et smukt sted. Jeg har selv arbejdet for en møbelforretning dernede. Så det kan varmt anbefales. God tur :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ej hvor spændende. :-) Og tak for anbefalingen :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ha ha.. Tak for det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ha ha.. Tak for det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ej hvor spændende. :-) Og tak for anbefalingen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ej hvor spændende. :-) Og tak for anbefalingen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Smoked BLUE