LOOK OF THE DAY: Gent Avenue

Nails: Rouge Imperial

IMG_2736
IMG_2739
IMG_2760X

Pariser negle i Paris. Er det måske lidt for cheesy? ;-) Uanset, så ville jeg lige vise jer en rød udgave af torsdagsneglene. Og det blev selvfølgelig lige over en croissant og (den bedste) brunch. Fint ikke? ;-)
Jeg elsker farven og derfor ville jeg vise jer en klassisk rød neglelak, men ikke bare en alm. rød farve, men den helt perfekte røde neglelak. Neglelakken er fra Yves Rocher og hedder Rouge Imperial og får mig til at tænke tilbage på Paris og dets smukke udseende. Så der sad jeg på en sidewalk cafe i Paris og følte mig lidt som en parisian. Man har vel lov at drømme lidt, ikke? ;-)
Se evt. andre udgaver af mine torsdagsnegle HER og HER.

Jeg vil smutte ned i byen og spise en tidlig frokost med nogle søde veninder. Men jeg kigger ind til jer senere :-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Gent Avenue