10 facts about me

10 facts about me

IMG_3865X

Da der efterhånden er kommet flere læsere til, så synes jeg at det kunne være sjovt med en ny omgang af 10 facts about me. Denne gang har jeg gravet dybt i barndommen og er kommet i tanke om nogle lidt sjovere facts ;-)

Mon I har nogle sjove historier eller facts I har lyst til at dele herinde? Det kunne være rart at kende jer lidt bedre :-)

1. Jeg har sjældent mit hår op i en hestehale, da jeg synes at jeg ligner en dreng (!!)

2. Jeg har et specielt forhold til tallet 1911. Ikke nok med at det er min fødselsdato, så kigger jeg hver dag på uret præcis 19:11, ubevidst selvfølgelig!

3. Jeg stammede meget da jeg var lille. Jeg er heldigvis vokset fra det og taler usandsynligt hurtigt i dag.

4. Jeg er single.. Og jeg holder faktisk meget af at være alene. Alenetid er nok en vigtig faktor, der spiller ind i mit liv. (Okay, det lyder en anelse for ensomt, men det er ganske uskyldig tid for mig selv med enten nørderi eller projekter herhjemme)

5. Da jeg var lille ville jeg være journalist eller designer. Hmm.. Nu skriver jeg på en blog og er svært glad for tøj. Er det ikke næsten det samme? ha ha… ;-)

6. I min familie har vi altid haft katte. Jeg elsker derfor katte, hvilket nok gør mig til en slags kattedame.

7. Har det lidt svært med hunde. Mest fremmede hunde, da jeg ikke ved hvordan de reagerer. Heldigvis efter nogen tid, bløder jeg op og finder ud af at hunde egentlig er ret nuttede ;-)

8. Jeg er lidt af en mormor, da jeg gerne ligger i min seng mellem kl. 21 og 22, men tilgengæld bruger jeg gerne en time på at læse i en bog til jeg falder i søvn. Charmerende billede, ikke? ;-)

9. Jeg kan godt lide at skrive lister. Jeg render f.eks rundt med en lille notesbog, hvor jeg skriver alle mine tanker og ideer til bloggen. Det er ganske effektivt, når man vågner op kl. 4 og har fundet på en ny ide til bloggen. ;-)

10. Jeg kommer fra en stor familie. Jeg har både en lillesøster, lillebror, storesøster, to storbrødre, 2 bonussøstre og 1 bonusbror. Hvem sagde at der ville blive en smule trængt, når familien mødes? ;-)

Hvis I har lyst til at vide mere om mig, så kan I evt. læse de tidligere 10 facts about me HER, HERog HER.

10 kommentarer

 • Sigrid

  Fedt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ha ha kattedame.. Know the feeling ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Jensen

  De er så sjove de her blogindlæg. :)
  Jeg klippede alt mit hår af som barn, så jeg lignede et værre kemo barn. Ups ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ha ha ej hvor frygteligt! Men sikke et syn ;-) Dine intentioner havde sikkert været gode ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg pillede benene af edderkopper og fluer da jeg var lille. hi hi..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne T.

  Ej, hvor er det pudsigt. Jeg har det helt omvendt af dig med katte/hunde. Jeg kan altid læse en hund og er derfor 100% tryg ved hunde. Katte derimod kan jeg ikke greje. Jeg sad engang og aede min venindes kat og tænkte “Heeey, vi hygger”. I næste sekund hakkede katten kløerne i min hånd og skred. Jeg lærer aldrig at forstå katte, haha

  Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Åh det lyder som en frygtelig historie og oplevelse med katten. Tjah jeg må vel også indrømme at jeg har haft nogle uheldige oplevelser med katte og kløer.
   Hmm… Måske man alligevel skulle prøve at blive en hundeperson ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 facts about me