LOOK OF THE DAY: The SHIRT

Got a favorite?

collage favorite
1. Simple & Casual, 2. Rain in August, 3. Garden, 4. Blue & WHITE, 5. Summer NIGHT 6. Pastel FLEUR

Nu hvor sommervejret officielt er ved at være ovre, så tænker jeg at det er tid til at gøre status over nogle af sommerens outfit. Jeg må indrømme at det har været lækkert at kunne hoppe rundt i bare ben. Det er altså bare lidt nemmere at sammensætte outfits, når det ikke kræver ret mange lag ;-)

Jeg har derfor fundet 6 af mine seneste outfit. Hvad synes I om dem? Og har I en favorit denne gang? Personligt er jeg selv vild med nr. 4 og 5. – især fordi de begge kan dresse op og bruges til hverdags outfit.

Jeg er blevet inviteret på Burger night i aften og derefter står den på en løbetur. Mon det er det rette måltid før en løbetur?? ;-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: The SHIRT