COCKTAILS: Twist of Licor

I would like to WEAR

iwltw

Asos Oasis kjole //EVEN ODD Taske //RAY BAN solbriller //STEVE MADDEN sandaler //WHISTLES halskæde //OREALIA armbånd

Sikke et herligt vejr i går at gå på weekend på! Der var så lækkert varmt og jeg tilbragte min fredag ude i solen med en god bog. ENDELIG føler jeg at sommeren er over os og at der nu bliver lid tid og overskud til at få læst min sommer læsestak. Den har været noget undervejs i noget tid ;-)

Men da solen jo heldigvis varer ved i weekenden, så har jeg fundet et outfit, som jeg ville elske at hoppe i i dag. Jeg elsker skjortekjolen og overvejer seriøst at klikke den hjem. Den vil være et godt supplement til min anden skjortekjole. Især fordi denne kjole er lidt mere den feminine slags og så er den jo sort. My favorite color ;-)

Nå jeg vil starte dagen med en god løbetur og senere har jeg en mægtig hyggelig dinnerdate. Præcis som en god lørdag skal være ;-)

Jeg vender tilbage senere med vinderen af Redken konkurrencen :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COCKTAILS: Twist of Licor