Nails: Miss Fancy Pants

Lately

IMG_5646
– har været på photoshoot med min smukke gravide lillesøster –

IMG_5254
– ret flittig brugte løbesko, snart klar til halvmarathon –

IMG_5262
– har modtaget de fineste armbånd fra Hjerteforeningen

IMG_5921
– brugte søndagen på eftermiddags-break i solen –

IMG_6050X
– i den smukkeste gårdhave –

IMG_6175X
– til den hyggeligste intim-koncert med min yndlings kunstner ;-) –

Nogle gange har man brug for lidt luft fra hverdagen og lave planer, som ligger langt fra det sædvanlige. Jeg føler lidt, at det er det jeg har gjort i denne weekend. Altså lige udover at ligge små syg med lidt svimmelhed – hvilket også forklarer hvorfor bloggen har været stille. Hele 3 dage uden så meget som at blogge for jer – det har været hårdt! I har været savnet ;-) Men samtidig tror jeg på, at det har været ret sundt for mig at holde et par “fridage”.

Fredgen blev brugt på en masse søvn og hvile. Lørdagen blev brugt på en løbetur og datenight med en sød én om aftenen. Søndagen blev brugt i de smukkeste omgivelser. Jeg var taget med mine søstre og min mor til en intim – koncert med en af mine yndlings kunstnere. Nemlig Mads Langer.
Så der sad vi på plænen i den smukkeste gårdhave, i et pragtfuldt solskin og med fredfyldte toner i baggrunden. Det var nærmest helt idyllisk og hvor er det dog sjældent at man gør sådan nogle ting længere. Jeg kunne have brugt hele min søndag på dette, specielt fordi det var noget så hyggeligt og en anderledes måde at tilbringe lidt kvalitetstid med mine søstre. Derfor endte en god uge helt fantastisk!

Denne uge bliver også en fantastisk én af slagsen! Jeg har en dinnerdate med en veninde, en fri dag, pre-opening bloggerevent hos Kalejdoskop i Aalborg, tyrkisk inspireret aften, familietur og et halvmarathon. Sidstnævnte glæder jeg mig ekstra meget til. Især efter at jeg har brugt de sidste par måneder på at træne op, trods skader og overskud. Jeg føler mig sådan nogenlunde klar og glæder mig til at gennemføre mit 2. halvmarathon – so wish me luck ;-)

12 kommentarer

 • Marianne

  Ærgerligt med sygdom. Håber at du snart bliver frisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ærgerligt med sygdom. Håber at du snart bliver frisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fedt at du skal løbe et halvmarathon igen. Kan du fortælle lidt mere om dit løb og forberedelserne til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fedt at du skal løbe et halvmarathon igen. Kan du fortælle lidt mere om dit løb og forberedelserne til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Ærgerligt med sygdom. Håber at du snart bliver frisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Fedt at du skal løbe et halvmarathon igen. Kan du fortælle lidt mere om dit løb og forberedelserne til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Det kan du tro :-9 Jeg planlægger at lave et blogindlæg om kring det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det kan du tro :-9 Jeg planlægger at lave et blogindlæg om kring det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Det kan du tro :-9 Jeg planlægger at lave et blogindlæg om kring det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Miss Fancy Pants