Lately

LOOK OF THE DAY: Simple and Casual

IMG_3110XX

IMG_3123X

IMG_3104X

IMG_3117X

IMG_3099X
LOOK OF THE DAY: Tee: Y.A.S appeal (Lignende HER) Jeans: Dr. Denim (lignende HER) Taske: Urban Expressions, Solbriller: Ray Ban, Ur: Pilgrim, Neglelak: Yves Rocher

Det var vist efterhånden ved at være længe siden at jeg har vist et outfit her på bloggen, så her er et lidt mere simpelt outfit fra en af de dage hvor vejret var bare en lille smule lunt. Det har været en underlig sommer med skiftende vejr, så det har samtidig også været svært at få taget outfitbilleder, specielt de dage hvor det har regnet nonstop. Men HURRA for at denne uge bliver en anden en af slagsen. Der er jo blevet lovet at sommeren er vendt tilbage, så jeg glæder mig til at nyde solen, når jeg får fri.
Efter første arbejdsdag i går efter ferien, tillod jeg mig at få lidt sol næsetippen med en god bog. Endnu en fantastisk ting ved at solen skinner er at jeg plejer at få læst en masse bøger henover sommeren. Og jeg føler mig faktisk en anelse bagud med læsestakken. Så nu håber jeg at solen/sommervejret varer ved lidt endnu ;-)

Ahem… Og så taler vi ikke højt om at min tee er en smule krøllet, vel? ;-) (ups!)

Nå jeg vil smutte på arbejde! Må I få en dejlig dag <3

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately