LOOK OF THE DAY: pastel FLEUR

NAILS: Coat Couture

IMG_4851X

Glædelig torsdag!

Pyh endnu en dag med højt solskin – det er altså lækkert! Altså hvis vi ser bort fra mit sure opstød omkring solen i går ;-)
Jeg vil faktisk bare lige kigge ind til jer og vise en af mine nye lakker, som jeg er faldet pladask for! Den er så fin og så lækker. Jeg er vild med at den har den matte overflade og at har lidt harlekin farve over sig, selvom den alligevel er en lilla farve. Med en grå undertone.

IMG_4841X

Farven Coat Couture er fra Essies Matte collection, hvor alle farvene er helt matte og knap så blanke som deres andre lakker.
Faktisk blev jeg helt overrasket over den mathed som neglelakken besidder sig af. For lakken var nemlig hurtig om at tørre, så det tog under 10 min at få lagt to lag neglelak. Dog kunne jeg nok godt have nøjes med et lag, men for en større holdbarhed gav jeg den to omgange.

Desværre havde jeg glemt at påføre en overlak på, hvilket medførte at neglelakken allerede skallede af dagen efter.
Så note til mig selv! HUSK overlakken ;-)

IMG_4840XX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: pastel FLEUR