A YEAR AGO: September

All about MY hair

yellowmellow

Da jeg var teenager ejede jeg ikke et fladjern. Altså jeg er fra den generation at fladjern var kun noget man kunne prøve hos frisøren – det var nemlig ikke “opdaget” dengang og fladjern var et meget dyrt monsterum med to store flader og nærmest kun kunne købes hos frisøren.

Ak ja.. Hvad skulle man så stille op? Åh jo! Jeg valgte hver morgen at vaske mit hår og rede det lange hår igennem, for så var det jo helt glat. Derefter sprayede jeg håret til i hårspray. Egentlig er jeg ikke sikker på at det var nogen sund løsning på fladt hår, men det lykkedes mig nu alligevel at bevare det flade/glatte hår hele dagen i skolen. Så ideen var nu alligevel god nok.

IMG_6777X

Men så blev jeg ældre og fik pludselig råd til at købe et super dyrt (og ikke et særlig godt) fladjern hos min daværende frisør. Og jeg var lykkelig! For nu kunne jeg tæmme krøllerne med mit super seje fladjern. (Okay overdrivelse fremmer forståelse)

Men det er nu alligevel en sag for sig, at kunne tæmme krøllerne.
Når jeg har vasket mit hår, så skyller jeg altid håret i iskoldt vand, for at blødgøre håret og give det lidt glans. Derefter reder jeg det igennem og lader enten håret lufttørre eller også føntørrer jeg det, hvis det skal gå lidt stærkt.
Jeg bruger gerne børsten Pete til at rede mit hår både før og under føntørring.

Derefter krammer jeg lidt hårolie ind i håret og bruger en kam til at rede håret, imens jeg flader det.
Det kræver en god kam til at kunne rede alle de lange hår jeg har i manken ;-) Derfor er jeg ret så glad for min nye kam Truman fra EVO Hair, som er i familie med min anden børste Pete. Truman og Pete – det lyder ret hyggeligt ikke? ;-)

IMG_7293X

5 gode råd til et sundt hår

Vask kun håret 1-2 gange om ugen, så undgår du at håret tørrer ud.

Giv håret en fridag, hvor du lader håret lufttørre og undlad produkter.

Brug en god hårkur specielt til dit hår en gang om ugen.

Brug hårolie i spidserne for at pleje håret og give det næring og fugt.

Skyl håret i koldt vand. Det vil medvirke til at lukke hårstrået, som vil mindske krusning af håret.

IMG_1999

12 kommentarer

 • Ann Cathrine

  Et andet godt tip er også at bruge hårkur om natten ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Et andet godt tip er også at bruge hårkur om natten ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Jensen

  Du har det smukkeste og gyldne hår. Farver du det ofte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Jensen

  Du har det smukkeste og gyldne hår. Farver du det ofte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Et andet godt tip er også at bruge hårkur om natten ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ahh ja! Jeg elsker dette tip – så kan man tilmed også spare en masse tid ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Jensen

  Du har det smukkeste og gyldne hår. Farver du det ofte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak skal du have :-)
   Nej jeg har faktisk ikke farvet det i snart 2 år, så det er en meget lang udgroning ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ahh ja! Jeg elsker dette tip – så kan man tilmed også spare en masse tid ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ahh ja! Jeg elsker dette tip – så kan man tilmed også spare en masse tid ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have :-)
  Nej jeg har faktisk ikke farvet det i snart 2 år, så det er en meget lang udgroning ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have :-)
  Nej jeg har faktisk ikke farvet det i snart 2 år, så det er en meget lang udgroning ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: September