A year ago: August

I would like to wear

i would like to wear

1. Bluse// MbyM 2. Nederdel// Mint & Berry 3. Støvler// Anna Field 4. Halskæde// HVISK 5. Ringe// HVISK 6. Taske// Even&Odd

Åh da jeg lavede dette indlæg i morges, så havde jeg faktisk lyst til at hoppe i dette outfit. Så jeg følte mig så inspireret at jeg (næsten) havde det selvsamme outfit på i dag. Dog havde jeg skiftet striktrøjen ud med en tee, da vejret var en smule lovende med lidt sol og lun temperatur ;-)

Jeg er lige kommet hjem fra Aalborg, hvor jeg bla. var til presse- brunch af pre-openingen af Kalejdoskop – et helt igennem lækkert bolighus, som åbner i morgen! Og jeg føler mig helt høj og inspireret af deres lækre designs, at min mor og jeg gik på shopping efter decor og lidt interiør. Hovsa… ;-) Kalejdoskop åbner forresten i morgen, så hvis I enten bor i Aalborg eller skal vejen forbi, så vil jeg klart anbefale jer at kigge derind! :-)

Jeg er faktisk allerede på vej ud af døren, da jeg skal til et tyrkisk-inspireret aften med nogle søde kollegaer!

Vi ses i morgen, fineste :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago: August