LOOK OF THE DAY: Capitol flower

Latest on film

mud

MUD: En spændende film, som jeg blev lidt lokket til at se. Og jeg må indrømme at jeg var en smule skeptisk.. Altså udover at jeg vidste at Matthew McConaughey var hovedpersonen i filmen. Så indtil videre var der nok et par plus point at indhente ;-)
Men filmen skulle vise sig at rumme meget mere! For filmen handler om at turde have tillid til kærligheden og samtidig kunne tage nogle chancer for kærligheden. To unge drenge sejler en dag ud til en ubeboede ø, hvor de møder Mud (Matthew McConaughey) som er flygtet fra ordensmagten og fra en hævnerig familie til en mand han har dræbt. Mud er deruover ulykkelig forelsket i en gammel flamme, men afstanden or Mud
Mud bor på en øde ø og lever igennem en gammel kærlighed, Juniper. (Reese Witherspoon) Drengene beslutter sig for at hjælpe Mud og Juniper med at blive genforenet, så kærligheden kan blomstre igen. Men det skulle vise sig at kræve blod, sved og tårer. Mud og drengene bygger et helt specielt bånd op imellem dem, hvor både følelser bliver taget alvorligt og tilliden bliver stor.
Og mere kan jeg ikke sige om filmen – udover at SE DEN! ;-)

091020140_srcset-large

Hvis man var barn i halvfemserne, så er Sommeren 92 ren nostalgi. Jeg må indrømme at jeg ikke kan huske, da Danmark vandt EM i 92 – godt nok var jeg også kun 4 år ;-) Men at se filmen og gense nogle af tingene fra dengang, var altså et syn tilbage til min barndom. Ret sjovt faktisk ;-)
Men jeg blev positivt overrasket over filmen. For jeg har aldrig brudt mig om at se fodboldkampe i fjernsynet, så der var mange ting jeg ikke vidste omkring EM i 92.
Men det er jo egentlig der filmen tager mig med storm.
Selvom jeg jo godt ved at Danmark vandt dengang i 92, så tog jeg mig selv i at sidde og være helt spændt på “om vi nu alligevel fik scoret på straffespark” og om “vi nu alligevel vandt”. Så meget spænding giver filmen. Man fik jo næsten lyst til at heppe med ;-)
Udover at handle om stilen, humoren og selvfølgelig en hel masse fodbold – så viser filmen sig også fra en meget sårbar filmen. Man går helt tæt på Richard Møller Nielsens træner egenskaber og hans følelser. Derudover viser filmen en vigtig pointe omkring en hjerteskærende sygdomsskare og hvordan det kan påvirke andre mennesker.
Jeg kan varmt anbefale filmen hvad enten om man er fodboldfan, til god humor eller blot var et halvfemser barn ligesom jeg ;-)

2 gode og meget forskellige film jeg har set på det seneste. Den næste film må være Praktikanten, som jeg glæder mig meget til at der kommer i biografen :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Capitol flower