F.R.I.D.A.Y thoughts

LOOK OF THE DAY: Dancing in the rain

IMG_6517XXX

IMG_6533X

IMG_6546X

IMG_6513X

IMG_6550X

IMG_6527X
LOOK OF THE DAY: Tee: Selected Femme (lignende HER), Nederdel: Købt i Shanghai (lignende HER), Pumps: Bianco, Taske: Asos, Halskæde: <a href="http://Kuperman jewellery” target=”_blank”>Kuperman, Ur: Pilgrim

Godmorgen herinde!

Efter en afslappet start på weekenden og lidt fredags tanker, så føler jeg mig mere klar til dagens udfordringer. Inden længe skal jeg ud og løbe mit 2. halvmarathon og jeg glæder mig! Ikke nok med at vejret er fremragende (blæst og regn er lige mig) så glæder jeg mig også til at løbe i min gamle hjemby. Det er lidt anderledes at løbe på de veje og stier, som jeg tidligere har leget på som lille eller cyklet forbi. Så det bliver lidt af et nostalgisk løb ;-)

Nå nu til outfittet! Jeg talte tidligere om at jeg ville elske at hoppe i dette outfit, som gav mig inspiration til torsdagens outfit. En torsdag hvor turen gik til det hyggelige Aalborg, hvor jeg var til presse brunch hos det nyåbnede Kalejdoskop. Et super hyggeligt nyt bolighus – billederne kommer senere ;-)
Min mor havde taget en fridag og tog med mig til Aalborg. Og selvom torsdagen bød på en masse regn, så var der lige par enkelte pauser i tørvejr, til at få taget lidt billeder af dagens outfit. Hun er faktisk ret sej til at tage billeder, synes I ikke? ;-)
Min mor er ret høj, så det giver et anderledes udtryk på billeder og får mig til at se lille ud – hvilket jeg godt kan lide ;-)

Nå jeg vil tage videre ud til løbet!

Vi ses piger!

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F.R.I.D.A.Y thoughts