Instalately

New in: Sunnies

IMG_6819

Godmorgen herinde

Jeg har fået nye solbriller..eller… De er faktisk ikke så nye endda. Faktisk har I allerede set dem i dette outfit. Men for mig er de nu stadigvæk nye. For jeg har kun brugt dem få gange og vejret har ikke været alt for lovende, så muligheden har ikke rigtig været der.
Men da jeg rejser til Istanbul i dag, så håber jeg da på at jeg kan få brugt dem de nærmeste dage ;-) Uh jeg glæder mig faktisk til at holde lidt “ferie”. Selvom der er lagt et stramt program for de kommende dage, så trænger jeg alligevel til solskin og lidt frihed. Der er bare noget særligt over at flyve væk for et par dage. Og især når det er til et varmere sted end lige Danmark ;-)

Jeg skal selvfølgelig nok gøre mit bedste for at holde bloggen opdateret og ellers er jeg hjemme igen søndag ;-)

Forresten så kan I kigge nærmere på solbrillerne lige HER.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instalately