Lately

3 beautyfavoritter

IMG_9547XX

I min efterårsferie gik jeg straks i gang med at udrydde i sminkeskuffen. Eller.. Det er faktisk en hel kasse jeg har til at stå med produkter og sminke. Jeg er nemlig typen, der godt kan lide at have et lager af hver slags. Men jeg må indrømme at det har taget lidt overhånd i nogen tid. Hvilket egentlig gav mig en ide til en ny “serie” her på bloggen. For jeg elsker virkelig alt hvad der omhandler af skønhed. Men jeg er samtidig ret kræsen omkring det og jeg er yderst påpasselig med hvad jeg putter i håret eller i ansigtet. Jeg har nemlig en anelse sart hud.
Men derfor har jeg fundet 3 af mine yndlings skønhedsfavoritter, som jeg rigtig gerne vil dele med jer :-)

IMG_9498X

Min hud er helt tosset for tiden. Den føles både tør og irriteret på den kolde efterårs kulde. Derfor bruger jeg Rønsbøls Clay maske fra Clinic serien, som er en rensende lermaske, som kun skal sidde på i 10 min og derefter skylles af. Super nemt og simpelt og så efterlader den min hud helt blød og skøn. Jeg bruger den ca. 1 gang om ugen og smører den på lige inden jeg skal i bad, så får huden nemlig også lidt damp efterfølgende. Bare et godt tip ;-)

IMG_9558X

Ligeledes med kroppen, så er min hud atter tør. Og jeg har altid haft utrolig tørre ben, hvilket giver en ret irriterende kløe. Og lad mig bare indrømme at det giver nogle røde ben at se på!! Så lige i øjeblikket bruger jeg altså bodylotion fra Yves Rocher. Den giver en masse fugt og så dufter den altså ret himmelsk!

IMG_9573X

Sidst, men ikke mindst! Så har jeg jo tidligere blogget om de fantastiske tørshampoo fra Batiste. Og hey dette er altså ingen undtagelse. Jeg føler mig nærmest afhængig af dem. Specielt til de dage, hvor jeg prøver at vente med at vaske håret til dagen efter – så er denne altså min life-safer. Du kan evt. læse om mine tips og tricks til tørshampooen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately