A YEAR AGO: October

A day in Copenhagen

IMG_0684XX

IMG_0668XX

IMG_0696X

IMG_0660X

IMG_0770X

IMG_0759XAX

Så er jeg hjemme igen, efter et lille getaway til København. Programmet har været stramt de sidste par dage, hvor den bla. har stået på møder, shopping, events og en masse søstertid. Selvom vi kun var i København, så føltes det alligevel som en lille ferie fra hverdagen.
Men nu er jeg tilbage igen og der en masse mails der skal besvares og en blog der skal forberedes lidt på.Jeg pønser nemlig på en ny konkurrence til jer.
Men i aften har jeg valgt at ligge bloggen til side. Jeg har nemlig planlagt en alene aften med mig selv. Og uden at det kommer til at lyde fuldstændig ensomt – så er det i selskab med ansigtsmaske, pedicure + manicure og et foto-arbejde der skal kigges på. Hehe.. Sådan en aften trænger jeg til efter sådan en hektisk uge.

Jeg kigger ind til jer i morgen :-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: October