LOOK OF THE DAY: SIDEWALK

A little beauty box

IMG_9413XX

IMG_9462X

Efter en lidt dum dag i tirsdags, så var dagen i går noget bedre. Specielt fordi der lå denne lille fine æske og ventede på mig! Der er jo noget om snakken med de pastelfarver og den her var ingen undtagelse ;-)

Goodiebox har i samarbejde med Magasin du Nord forkælet mig med den sødeste lille æske fyldt med lækkerier. I boxen er der at finde ansigtsrens, renseservietter, badeolie og meget mere. Det må være det perfekte kit til en selvforkælelse. Og det er jo lige mig ;-)

IMG_9488X

Goodieboxen er et koncept, hvor du hver måned får en lækker æske med alverdens beauty sager og får muligheden for at prøve nye produkter der lige er kommet på markedet. Boxen kan inspirerer dig til at prøve noget nyt og muligvis finde dine yndlingsprodukter.

Har du også lyst til at prøve en Goodiebox, så kan du læse meget mere om det lige HER.

IMG_9440X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SIDEWALK