LOOK OF THE DAY: All black

A YEAR AGO: October

like leo said
lavede jeg også et A Year Ago indlæg fra forrige år. Lidt sjovt at gense det gamle billede, som tidligere har været min header-billede.

black
Talte om at være klædt ret meget i sort og outfittet taler vist for sig selv.. Ahem..

efterår
Viste efterårsbillede fra en kold løbetur i ugens Lately..

pancakes
lavede bananpandekager og delte opskriften med jer…

autumny
var klædt i gul og blendede ind i efterårsfarverne, imens jeg talte om min morgenmadsrutine..

IMG_7039 - linse1
talte om mine linserproblemer og om mit dårlige syn.

camel2
holdt efterårsferie og kæmpede med outfitbilleder trods regnvejr.

hot pumpkin soup
frøs og varmede mig med græskarsuppe..

IMG_6852
lavede torsdagsnegle og viste den smukkeste grå farve Junon frem…

brown2
vovede mig selv ud med hat på og stillede spørgsmål til hattehoved….

Sidste år brokkede jeg mig over vejret, gik med hat og havde rejseplaner. Faktisk husker jeg oktober sidste år, som en måned hvor jeg nærmest løb rundt og havde temmelig travlt. Måske lidt for travlt. Men samtidig var det også en måned hvor jeg følte at jeg fik udrettet en masse og oplevet en hel del! Sikke en god måned at kigge tilbage på :-)

Jeg er som sagt i København. Min søster og jeg fløj hertil i aftes og vi er lige ved at gøre os klar til at tage ud og spise brunch. Senere står den på et par blogrelaterede møder og så håber jeg på, at der er tid nok til at vi kan få shoppet lidt. Vi har talt om at tage ud og spise i aften. Vi overvejer at prøve Bistro Royal. Er der mon nogen af jer der har været der før?

Hvis I har lyst til at se flere billeder, så er I velkommen til at følge mig ovre på min Instagram @bloggeronheels

God weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: All black