RE-post: Morning pancakes

Film: Klovn Forever

<10738955-klovnforeverjpg

I weekenden blev jeg lokket med ind og se Klovn – Forever. En film jeg ærlig talt ikke så meget frem til at se.
Jeg bliver så frygtelig forlegen og flov når jeg har set et enkelt afsnit af Klovn eller da jeg så deres første film Klovn the Movie.
Men nu var der jo dømt kæresteaften og så matte jeg jo pænt tage kæresten i hånden og se den film han nu gerne vil se. Jeg tænker at så ville han måske være nemmere at lokke, når jeg gerne vil se en girly film i biffen, smart ikke? ;-)

Men jeg blev mildest talt overrasket. Positiv overrasket! Filmen var faktisk slet ikke så slem som jeg havde regnet med. Pinlighederne og situationskomikken er der naturligvis ikke sparret på. Men ellers var filmen faktisk ret underholdende og meningsfyldt. Ja, hvem havde egentlig troet det?

Casper Christensen og Frank Hvam i Klovn Forever

5 år er gået og Casper er blevet skilt og lever det vilde singleliv i Hollywood og Frank er blevet far til to børn og lever et stille liv som familiefar. Casper og Frank er ved at udgive en bog om deres venskab, hvilket får Frank til at blive nostaligisk og gerne vil genopleve deres venskab på ny. Frank rejser derfor til Hollywood for at besøge Casper, hvor de afholder “Tys tys tur” i Hollywood. Men turen tager en helt uventet drejning og venskabet bliver sat på en prøve. Franks liv tager endnu engang et tilløb til ulykker og uheldet tages til et helt nyt level.
Filmen er fyldt med sjove indslag og den gamle lumre tone bliver atter taget op igen. Derudover gæster både skuespilleren Isla Fisher og Adam Levine.

Selvom jeg ikke er den vildeste Klovn fan, så vil jeg alligevel anbefale jer at smutte i biografen og se filmen :-)

Casper Christensen og Frank Hvam. Foto af Per Arnesen

6 kommentarer

 • Mai Bøge

  Genialt skrevet!
  Jeg er bestemt heller ikke til sådan nogle film. Men jeg må vel prøve at se den alligevel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Bøge

  Genialt skrevet!
  Jeg er bestemt heller ikke til sådan nogle film. Men jeg må vel prøve at se den alligevel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ej Klovn er da noget af det sjoveste! jeg synes det tilgengæld at filmen er lidt for kedelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ej Klovn er da noget af det sjoveste! jeg synes det tilgengæld at filmen er lidt for kedelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Bøge

  Genialt skrevet!
  Jeg er bestemt heller ikke til sådan nogle film. Men jeg må vel prøve at se den alligevel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ej Klovn er da noget af det sjoveste! jeg synes det tilgengæld at filmen er lidt for kedelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RE-post: Morning pancakes