LOOK OF THE DAY: Weekend attire

Film: Praktikanten

rs_1024x683-150922131738-1024.the-intern-anne-hathaway-adam-devine.92215

Jeg var i sidste uge i biffen og se Praktikanten (The Intern). Og som lovet, så kommer her min anmeldelse af filmen.

Da jeg tidligere har haft et girl-crush på Anne Hathaway fra da hun spillede med i The devil wears Prada, så glædede jeg mig naturligvis til at se den nye film, Praktikanten.

Anne-Hathaway-The-Intern-Movie-Set (1)

Filmen handler om Jules (Anne Hathaway) som er en ung kvinde der har sit eget mode website, hvor hun har storsalg i tøjkollektioner. Hun er en travl kvinde, som arbejder både dag og nat, for at holde tempoet oppe på websitet. Samtidig med kæmper Jules med at få karrieren og familielivet til at fungere. Trods Jules unge alder og lille erfaring tvivler investorene på Jules erfaringer som chef for websitet.

En dag ansætter websitet nogle praktikanter og Ben (Robert De Niro) træder pludselig ind i billedet som en ældre og erfaren herre, som hjælper Jules med at kæmpe for hendes værd og fører websitet til nye højder.

Filmen rummer mere end bare humor og utrolig lækre outfits – filmen viser også at man skal lære at tro på sig selv og at man kan meget trods erfaring. Det er virkelig en feel good film og så viser den virkeligheden om forskellen på den ældre og unge generation.

Og fik jeg fortalt der er virkelig pæne outifts? Efter jeg så filmen så fik jeg seriøst lyst til at shoppe! ;-)

Jeg vil faktisk ikke fortælle mere om filmen, da jeg vil anbefale alle mine læsere at tage ind og se den, den er virkelig turen værd!

Måske det kunne være en ide til efterårsferien?

the-intern

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Weekend attire