LOOK OF THE DAY: AUTUMN

RECIPE: Easy Apple pie

IMG_8739XX

IMG_8760X

Sådan en lørdag, hvor det regner, blæser og er temmelig koldt, så har jeg allermest lyst til at hive dynen ind i stuen og se en masse serier – muligvis i selskab med en varm kop kakao og måske et lille stykke kage. Det hører sig jo nærmest til og især når det er weekend og især når det jo er i efterårsferien ;-) Så forleden bagte jeg den nemmeste æbletærte. Jeg elsker jo kage og jeg elsker faktisk også kage, der er ret nemme at bage. Så selvom der sikkert findes et hav af opskrifter på en god æbletærte, så giver jeg alligevel mit bud på den bedste æbletærte ;-)

Til de opmærksomme læsere, så har jeg faktisk vist opskriften før og sjovt nok var det i efterårsferien sidste år. Hmm.. Mon det bare er to ting der hænger sammen? Æbletærte og efterårsferie?

Anyway I kan finde opskriften under billedet.
Jeg vil smutte ud i det knap så lækre regnvejr og spise frokost med nogle søde piger! Må I få en dejlig lørdag – måske evt. med lidt bagning ;-)

IMG_8740X

Du skal bruge:

  • 150 mel
  • 100 g smør
  • 100 g sukker
  • Kornene fra en halv vanillestang (kan erstattes med 2 spsk vanillesukker)

Fyld:

  • 3-4 æbler
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk sukker

 

Skær æblerne ud i tern og læg dem i en form, så de dækker bunden. Drys kanel og sukker henover og rør rundt. Til dejen blandes alle ingredienser sammen og æltes til en tørdej. Når dejen er æltet færdig, knækkes den i små stykker og fordeles over æblerne, så det dækker.
Tærten bages ved 180 grader i 30-35 min. Velbekomme!!

IMG_8758X

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: AUTUMN