A YEAR AGO: November

A YEAR AGO: November

scones
bagte sprøde scones, som stadig er en af mine yndlingssnacks ;-)

10728748_10152450444546314_264663749_n
læste Der bor Hollywood stjerner på vejen og var mægtig glad for den..

IMG_7769-e1416247569538
tilbragte nogle dage i Shanghai. Se evt. mine postkort derfra HER og HER.

downthestreet1
og gik gaderne tynde, og kom vist også til at shoppe lidt ;-)

Pyh jeg synes det kommer helt bag på mig, at november måned er ved at nå til sin ende. Hvor blev den måned lige af? Men for at slutte november måned af på bedste vis, så vil jeg kigge tilbage til november måned sidste år.
Det var dog en ret sparsom måned på blogfronten, da den både stod på et langt sygdomsforløb og så tog jeg også et smut til Shanghai. Det sidstnævnte gav mig især problemer på blogfronten, da internettet drillede og så er det jo begrænset adgang der er i Kina. Meen vi oplevede heldigvis ;-)
Det var en spændende tur og jeg fik virkelig en på oplevelsen – jeg kunne godt tænke mig at rejse tilbage og oplevede et helt andet sted.
I mens jeg var i Kina nåede jeg at besøge den fine del af Shanghai og et lille kinesisk ø ved navn Sanya. Jeg mindes at temperaturen var ret bagende og det var altså en smule urealistisk at sidde der i Kina med bagende sol, imens man vidste at der var regn og frostgrader herhjemme.

Apropos sidste dag i november, så træder vi jo ind i december måned i morgen og hold nu op hvor jeg glæder mig!! Jeg har planlagt den helt store julebage dag. Uhh det bliver såå hyggeligt!
Jeg vil bruge aftenen på at komme i det vildeste julehumør og pynte lejligheden. Og selvfølgelig forberede lidt af bagningen i morgen ;-)

Må I få en fantastisk mandag <3

2 kommentarer

 • Heidi Green

  Det lyder spændende med en tur til Shanghai. Vi overvejer at tage 3 uger til Hong Kong – men kan du anbefale Shanghai istedet for?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Uhh den er svær, da jeg kun har været i Shanghai. Dog har jeg lidt familie i Hong Kong og det skulle vist være helt fantastisk! Så jeg vil klart anbefale Hong Kong :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: November