New in

COCKTAIL: Shirleys

Hej alle I fine mennesker! Det er blevet lørdag og selvom i går måske toppede med både J-dag og “sneen” der faldt. Så vil jeg nu alligevel mene at denne dag er ligeså fin! Jeg får nemlig nogle søde veninder på besøg til spisning og en masse gossip! Og hold nu op hvor jeg glæder mig!

Derfor har jeg også forberedt aftenens cocktail, som jeg regner med at bruge som velkomst drinks. Da nogle af mine gæster i aften venter barn, så har jeg valgt at lave en opskrift, som egner sig både til alkohol og alkoholfri. På den måde, virker det jo helt uskyldigt at skåle i drinks med bobler ;-)

Nå jeg vil ud i køkkenet og lave mad. Må I få en rigtig fin aften <3

Du skal bruge:

  • Isterninger
  • 3-4 cl Mousserende vin eller hvidvin (helst tør)
  • Tranebær saft
  • Appelsinbåde til pynt

Fyld glassene med isterninger, kom nogle stænk vin i og fyld efter med tranebær saft. Pres et par appelsinbåde over dem, før de kommer i drinken. Rør rundt og server. :-)

Til den alkoholfrie: Byt vinen ud med enten en alkoholfri hvidvin eller en 7up.

Skål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in