Embryolisse

Embryolisse

IMG_1282X

Jeg var for et par uger siden et par dage i København, for at shoppe og rende rundt til forskellige blogmøder. Jeg måtte derfor være sparsom med hvad jeg havde pakket i kufferten, netop også fordi vi valgte at flyve til København. Så jeg havde nogle krav jeg skulle opfylde. Og da jeg, et par dage inden rejsen, modtog dette lille fine rejsesæt, så var jeg ikke i tvivl om at de skulle med i kufferten. Embryolisse sættet med en lækker ansigtsrens og en fugtgivende creme var nærmest en lifesaver da vi var afsted.
For selvom jeg godt kan lide at få renset huden og specielt efter nogle lange dage med både forurening og kold temperatur, så er det altså SÅ vigtigt at få renset huden. Specielt hvis man har en tendens til lidt sart hud som jeg. Jeg er nemlig noget skeptisk over hvad jeg putter i ansigtet.

Meeeen.. Jeg må dog også indrømme at det ikke altid er det der trækker mest i mig, når jeg går i seng om aftenen. Nok mest fordi jeg både har brugt rens, tonic, serum og en natcreme… Og det tager ret lang tid, før man er helt færdig med den store ansigtsrens. Men så prøvede jeg sættet fra det franske mærke Embryolisse, hvor ansigtsrensen kun skal bruges en gang og så efterfulgt af den fugtgivende creme. Voilá så kan du med god samvittighed gå i seng med renset hud.

IMG_1283X

Jeg er blevet så glad for det lille kit, at jeg nu har indlogeret dem på min kærestes badeværelse. Det er altså lidt befriende, at jeg ikke skal slæbe mine ting med hver gang vi sover hos ham. Og nå ja, så er jeg også fri for at ligne en træt hund med pandaøjne om morgenen. Og så fylder de jo ingenting ved siden af tandbørsten.
Øhm.. Hvad kæresten synes om det, det er jo en helt anden snak ;-) hehe…

IMG_1276X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Embryolisse