Giveaway: Rønsbøl ansigtsmasker

Giveaway: Rønsbøl ansigtsmasker

IMG_7969XAX

Uh på sådan en regnfuld efterårs mandag, så må det vist være på tide med en ny konkurrence, ikke??
Især når det er en konkurrence, hvor I kan vinde lækre produkter til netop efterårsbrug!

Jeg har nemlig fået lov til at udlodde 4 ansigtsmasker fra Rønsbøl. Ansigtsmasker kendes også som de 4 elementer: Vand, ild, jord og luft.
Altså har du mulighed for at vinde 1 produkt af de 4 ansigtsmasker. Værdi af i alt 1180 kr.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at like bloggens facebookside og skrive i en kommentar herunder hvilken ansigtsmaske du ønsker dig.

Konkurrencen slutter søndag d. 8. november 2015 kl. 14. Jeg offentliggøre de 4 vindere på facebook siden umiddelbart derefter.

Held & lykke!

Du kan læse mere om produkterne under billedet.

IMG_7971X

Aqua maske 50 ml.

Er en fugtgivende maske, som tilfører masser af næring til tør og træt hud. Masken er beriget med økologisk citrusekstrakt fra citroner, appelsiner og druer som er rig på sporstoffer og mineraler. Masken har desuden kølende og beroligende effekt på huden. Fugtgivende ingredienser hjælper med at styrke og beskytte hudens barriere og leverer langtidsvarende fugtbinding til huden.
Anvendelse: Anvendes efter behov, påfør et jævnt lag på huden. Lad virke i 5 min og skyl efterfølgende med vand. Kan også bruges som en fugtgivende serum.

Cloud Maske 50 ml.

er en revitaliserende maske med en unik og let (mousse) konsistens som er opnået uden skummende overfladeaktive stoffer. Hydrolyseret sojaprotein og essentielle næringsstoffer booster hudens iltgennemstrømning og stimulerer cellefornyelsen.
Anvendelse: Anvendes efter behov, påfør et jævn lag på ren hud. Lad virke i 10 min og skyl efterfølgende med vand.

Clay Maske 50 ml.

Er en rensende lermaske med en blød og behagelig tekstur. Naturligt ler fra jord indeholder de nødvendige mineraler, som hjælper huden med at stimulere cellernes metaboliske aktivitet. Ekstrakter fra ingefær, kanel og læge-kvæsurt er effektive ingredienser som reducerer overskydende talgproduktion samt har poresammentrækkende egenskaber. Masken indeholder mandleolie og er rig på glycerin.
Anvendelse: Anvendes efter behov, påfør et jævn lag på ren hud. Lad virke i 10 min og skyl efterfølgende med vand

Volcanic Maske 50 ml.

Er en energigivende maske, som giver træt og trist hud et energi boost. Vulkansten ekstrakter er rig på magnesium som stimulerer cellernes metaboliske aktivitet og hjælpe huden til at forbygge og bekæmpe miljømæssig påvirkning. Masken indeholder Jojoba olie, mimoseekstrakt og voks fra solsikker som forbedrer hudens struktur og hjælper huden med at holder på fugt
Anvendelse: Anvendes efter behov, påfør et jævn lag på ren hud. Lad virke i 10 min og skyl efterfølgende med vand.

IMG_7992X

115 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway: Rønsbøl ansigtsmasker