LOOK OF THE DAY: New shirt

LOOK OF THE DAY: New shirt

IMG_2157X

IMG_2155X
LOOK OF THE DAY: Skjorte: VILA, Nederdel: Selected Femme, Halskæde: Bybiehl

Uhh jeg har glædet mig til at det skulle blive weekend igen! Der er nemlig fuld fart på hele weekenden. Den står nemlig på mere end én julefrokost. Så i aften står den på julefrokost med kollegaerne og i morgen julefrokost med nogle af de sødeste piger!
Det er en af de mange goder i denne tid – julefrokoster! Uhh og jeg glæder mig. Jeg er vild med at man skal klæde sig fint på, spise god middag og så forhåbentlig ende med en tur i byen. ;-) Derudover er det også i weekenden at vi fejrer 1. advent og det skal da også fejres her på bloggen. Jeg har nemlig i hele december måned sørget for lækre adventskonkurrencer til jer ;-)
Jeg føler mig SÅ klar til denne december måned. Klar til julegaveindkøb, julefrokoster, pyntning af lejligheden og spise en hulens masse juleslik ;-) hehe..

Nåmen nu til outfittet! Outfittet er fra i weekenden, hvor jeg fejrede fødselsdagsweekend med både mine veninder og familien. Skjorten er af nyere dato og jeg er blevet ret så glad for den. Den er også blevet en del af kontor-uniformen ;-)

Jeg vil smutte på arbejde og glæde mig til en herlig aften af slagsen. Hvis I skulle være så heldige at shoppe en masse BLACK FRIDAY tilbud, så hop ind på Zalando – der er vilde tilbud at hente, bare et godt tip ;-)

Må I få en fin fredag <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: New shirt