My all time favorite

My all time favorite

IMG_1802X

Jeg har aldrig været en stor fan af foundation. Ganske vidst har jeg haft mange af slagsen, så jeg har skam prøvet lidt af hvert. Tidligere har jeg brugt en god foundation fra Clinique og jeg kan af og til også finde på at bruge den, hvis jeg skal i byen og jeg gerne vil have at makeuppen holder.

Men det er nu måden en foundation ligger sig på. Nu er jeg desværre ejer af en temmelig sart hud, så jeg føler mig hurtigt “muret” og det føles om at jeg har en maske på, når jeg har foundation på.

Pudder tilgengæld har ALDRIG været min stærke side. Jeg har altid synes at når andre havde pudder på, så fremhævede det hårene på ansigtet. Og så har jeg bare aldrig set en pudder blive lagt fint på. Altså indtil nu….

IMG_1846X

For et stykke tid siden blev jeg introduceret for en mineral pudder fra Youngblood. Jeg har hørt mange ting om diverse mineralpudder, både godt og dårligt om dem. Men sjovt nok, så har jeg kun hørt godt om Youngbloods pudder. Så jeg ville derfor give det et forsøg.
Det er nu ikke fordi jeg føler at jeg har et fedtet ansigt eller sågar uren hud. Men jeg kan nok mangle i hverdagen, at jeg føler mig mere “dækket” i ansigtet, fremfor at være rødhudet. Så jeg forsøgte mig frem med denne pudder og jeg må ærligt overgive mig! Den er jo vildt dækkende og så ligger den jo så fint, at man IKKE kan se ansigtshårene! (MEGET VIGTIGT!) Derudover så sørger den for at mit ansigt får en hel farve, hvilket betyder at den ligesom dækker de rødme områder jeg har, og giver mig en vis glød.

Til denne pudder bruger jeg en børste med lige overskåret hår fra Youngblood. Den gør det så meget nemmere at fordele pudderen i ansigtet. Den er derimod også nemmere at arbejde med fremfor en rundskåret børste.

IMG_1822X

Nu må jeg jo så indrømme at jeg er blevet afhængig af den! Pyh… Det er blevet en dyr vane ;-) Men samtidig, så føler jeg mig ekstra fin i hverdagen og den bliver brugt så flittigt! Så jeg kan kun give jer de varmeste anbefalinger! Men pas på! Den er vanedannende ;-)

TIP:
1. Brug en børste med lige overskåret hår. Det gør det nemmere at fordele pudderen rundt i ansigtet.
2. Put lidt pudder på børsten og påfør den med cirkulære bevægelser i ansigtet. Sørg for at du rammer hele ansigtet.

Jeg har valgt at bruge en fast mineral pudder, da jeg føler at den er mest dækkende og at jeg bedre kan styre den. Men denne pudder kan selvfølgelig også fås i løs pudder.
Hvilken fortrækker I? Og bruger I pudder eller foundation? :-)

 

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med www.billigvoks.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My all time favorite